Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Zuidpark: Ένας ταρατσόκηπος 3.000 m2 στην Ολλανδία


Zuidpark: Ένας ταρατσόκηπος 3.000 m2 στην Ολλανδία

DSCF0005
Ένας ταρατσόκηπος 3.000 τετραγωνικών, άνοιξε τις πόρτες του για τους κατοίκους του Zuidpark, στο Αμστερνταμ, στην Ολλανδία.  Η σπορά, το βοτάνισμα και η συγκομιδή θα γίνουν πραγματικότητα για όλους. Στα επίσημα εγκαίνια υπήρξε μια ζωντανή γευστική επίδειξη του τι θα γεύονται από δω και πέρα από τον κήπο, φτιαγμένα από τα χέρια γνωστών σεφ της περιοχής.
Ένας χώρος γραφείων δεν είναι πια, αυτό που ήταν μέχρι τώρα. Έχει μετατραπεί σε ένα κέντρο, όπου μπορείς να συναντήσεις άλλους κατοίκους, να δικτυωθείς και να δημιουργήσεις νέες φιλίες.
Στο πρώην κτίριο γραφείων της αλυσίδας Vroom & Dreesmann, τώρα συνδυάζονται η βιωσιμότητα, η αιχμή της επιχειρηματικότητας και η Νεουορκέζικη φιλοσοφία. Οι κάτοικοι του Zuidpark έχουν άφθονες ευκαιρίες για κοινές συναντήσεις και ευκαιρίες αναζήτησης της έμπνευσης , σε κοινόχρηστους χώρους. Η επίσκεψη επίσης, περιλαμβάνει πρόσβαση στο γυμναστήριο ή καταπληκτικά γεύματα στη μοναδική ταράτσα Αστικής Γεωργίας. Αυτό το κτίριο είναι αφιερωμένο στο να φέρει κοντά και να συνενώσει την ανθρώπινη ενέργεια και δημιουργικότητα.
Παρακάτω είναι ένα βίντεο με την παρουσίαση του πάρκου, αλλά δυστυχώς είναι στα Ολλανδικά. Η εικόνα βέβαια μιλάει από μόνη της. Περισσότερες εικόνες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του πάρκου http://www.zuidpark.nl, στα ολλανδικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου