Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

New Providence Wharf



New Providence Wharf στο Λονδίνο:
 Τα Πράσινο Oval καθορίζουν τον τρόπο ζωής
  Η "New Providence Wharf"  στο Λονδίνο διαθέτει κλιμακωτές ταράτσες που προσφέρει στους κατοίκους χώρους πρασίνου και ταυτόχρονα μια εξαιρετική πανοραμική θέα στον ποταμό Τάμεση. Αυτός ο συγκεκριμένος σχεδιασμός με ελλειπτική δομή σχήματος από το ένα άκρο στο άλλο με τη μορφή των βαθμίδων από τον12ο έως τον 19ο όροφο  Τα  οβάλ σχήματα χαρακτηρίζουν το σύνολο του έργου κατασκευής. Σχηματίζοντας έτσι ένα οβάλ χλοοτάπητα  στο  κέντρο της μεγάλης αυλής, που βρίσκεται στο βάθρο της βεραντας.


Στο Ηνωμένο Βασίλειο οι πράσινες στέγες προωθούνται  από την εθνική και την τοπική πολιτική σχεδιασμού. Δεδομένου ότι τα περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη από τις πράσινες στέγες έχουν αναγνωριστεί ιδιαίτερα σε πυκνοκατοικημένες πόλεις,(σύμφωνα με την αρχή της κυβέρνησης), για παράδειγμα, στην περιοχή του Λονδίνου όλα τα μεγάλα έργα περιλαμβάνουν πράσινες στέγες.
 Έτσι, το διάσημο αρχιτεκτονικό γραφείο Skidmore, Owings & Merrill  έχει σχεδιάσει με βάση  σχέδιο στέγασης του Λονδίνου "New Providence Wharf" με εντατικές φυτεύσεις σε όλες τις επιφάνειες στέγης, συμπεριλαμβανομένων των επιβλητικών 3.000 τετραγωνικων  μέτρων.

Πηγήwww.zinco.de

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου